Bucuria darului

Bucuria Darului Logo

Bucuria darului

Logo
TU
Imaginati-va ca mergeti pe strada, ca sunteti un om caruia ii pasa de alti oameni si ajutati! Dati un banut sau ceva de mancare. Pentru omul acela, asta este totul…pentru o clipa, pentru o zi dar nu pentru viitor. El crede ca nu are viitor! Are nevoie de mai mult, are nevoie de oameni pentru care el, cel care se considera un nimeni, conteaza! Eu am adus un om la Fundatia Bucuria Darului si am vazut cum l-au ajutat!
Andreea Voluntar

Fiecare dintre noi poate ajuta omenii saraci despre care afla, aducandu-i la Fundatia Bucuria Darului sau povestindu-ne despre situatia lor. O echipa de teren ii va vizita si va gasi solutiile potrivite pentru a-i ajuta!
Este primul ajutor pe care il puteti oferi atat oamenilor cu greutati cat si echipei noastre.

Abonament la Cantina “Multumesc!”

Cu un abonament pentru o saptamana constand intr-un pranz complet (ciorba si fel principal) poti ajuta o persoana necajita sa primeasca gratuit o masa calda pe zi. Meniul se schimba saptamanal, il puteti gasi aici si pe pagina noastra de facebook. Puteti sa va ridicati pranzul de la sediul cantinei, sau il livram noi la adresa dumneavoastra, daca comandati cel putin sase meniuri.

Donatii materiale

Pentru a pregati pranzul celor 300 de persoane avem nevoie de ajutor si in produse alimentare nepreparate, pe care le vom folosi la Cantina “Multumesc!”. Va rugam sa aduceti si bonurile fiscale aferente produselor achizitionate pe care le donati pentru a putea fi inregistrate in gestiunea cantinei. Mentionam ca respectam perioadele de post, motiv pentru care va rugam ca donatiile in produse din carne, sa le faceti cu precadere in afara acestor perioade.

Hainele si incaltamintea sunt de mare ajutor, mai ales in perioadele reci ale anului. Multi dintre oamenii pe care ii ajutam isi petrec foarte mult timp afara, neavand locuinta. De aceea hainele si incaltamintea lor se uzeaza repede si au mereu nevoie de altele. In ceea ce priveste produsele de igiena acestea sunt folosite zilnic de catre persoanele fara adapost si este nevoie de ele in permanenta. In general, acesti oameni abia reusesc sa supravietuiasca si orice ajutor conteaza pentru ei.

Avem in evidenta si familii a caror copii merg la gradinita, scoala sau liceu. Pentru ei rechizitele, cartile, si ghiozdanele sunt de mare folos.
In ceea ce priveste obiectele necesare in cantina, mai avem nevoie de un frigider vertical si o masina de spalat gresia.

Toate aceste donatii le primim pe adresa din Str. Gospodarilor Nr. 5, Brasov. Aici avem un centru de triere al donatiilor si le oferim celor care au mai mare nevoie de ele.

2% - 20%
Mihai este un om al strazii, a carui poveste ati aflat-o cu totii. Ceea ce nu ati cunoscut inca, este sufletul lui mare, ascuns sub hainele murdare, sub fata tuciurie si in spatele ochilor plecati...
Pare inventat din povesti pentru a impresiona, dar este o viata reala si adevarata a omului pe care multi refuza sa-l priveasca! Cu toate ca a suferit inca din copilarie, astazi ajuta copiii ajunsi in strada.
"M-a crescut pe mine si pe mai multi baieti cand aveam vreo 6 ani. Mergea in gara de unde ne aducea mancare, iar daca nu gasea, mai mergea cu ziua la munca pentru o paine. Eram cu totii acolo si el ne ajuta.", aflam de la un copil al strazii.

Acestia sunt doar o parte dintre oamenii pe care ii ajutam zilnic la Fundatia Bucuria Darului!

In fiecare an, orice angajat si angajator poate opta sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit, respectiv 20% din impozitul pe profit, catre o organizatie sau fundatie. Acest mecanism de stat este implementat tocmai pentru ca, fara efort, oricine sa poata contribui la dezvoltarea diferitelor actiuni umanitare, culturale sau ecologice. Pentru noi, 2% inseamna pasi in plus, mai aproape de telurile pe care ni le propunem. Pentru a directiona acest procent din impozitul dumneavoastra catre Fundatia Bucuria Darului, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul 2% sau 20% si sa le depuneti la cel mai apropiat sediu ANAF sau la sediul fundatiei, pana la data de 25 mai pentru anul anterior, (respectiv inainte de inchieirea anului fiscal pentru declaratia 200.)

Descarca formulare
Fundatia “Bucuria Darului”

Sediul social: Brasov, str. Gospodarilor, nr.5, bl. 10, parter
CIF: 32339596
Nr.inreg. in Reg. asoc. si fundatiilor (Judecatoria Brasov): 3/01.10.2013

Banca Raiffeisen Brasov
Cont: RO34RZBR0000060016138641

Sponsori
 • Ogrean Construct SRL
 • PM & SU SERVGRUP SRL Timisoara
 • PFA Craciun Mihai Virgil
 • Fralvil SA Ramnicu Valcea
 • Manos Agros
 • Ril Electric SRL
 • Grewe SRL
 • Multicoral SRL
 • Penitenciarul Codlea
 • Brasal Distribution SRL Brasov
 • Ados Fresh SRL Bucuresti
 • S.C. N.M. 2KIF S.R.L.
 • S.C. COMPLEX TURISTIC TRANSFAGARASAN S.R.L.
 • S.C. Mihadi Com S.R.L.
 • CMI Neurologie Dr. Pintilie Mariana Claudia
 • HINDA CAMELIA
 • LANGA FLORIN VIRGIL INTREPRINDERE INDIVIDUALA